15.02.2007

Kristnes hjem og butikker raseret i Egypten

Forfatter: HV

Mistanke om kærlighed fik muslimer til at gå amok

Rygtet om et kærlighedsforhold mellem en muslimsk ejet kvinde og en kristen mand fik rasende muslimer til at sætte ild til butikker ejet af kristne i Armant i det sydlige Egypten.

Muslimer (mænd) forbeholder sig ret at have forhold til kristne kvinder, hvorimod de ikke tillader kristne mænd at komme i nærheden af deres kvinder.

(Det er en regel, som i dag også gælder i Danmark (fordi danskerne finder sig i diskrimination)).

Det mest usædvanlige ved optøjerne i Armant er, at egyptisk politi arresterede flere af gerningsmændene. Almindeligvis forholder politiet sig passivt under de jævnligt tilbagevendende kristen-forfølgelser.

Kilde: http://freecopts.net/english/index.php?option=com_content&task=view&id=460&Itemid=9

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.