03.11.2003

En matematisk debat

Forfatter: PVJFremmeddebatten – en matematisk debat i fremover.

De seneste tre søndage har Morgenavisen JyllandsPosten bragt en helsides artikel om fremmeddebatten i Danmark igennem to årtier.
Artiklerne er forfattet af avisens medarbejder Niels Lillelund, der har et omfattende kendskab til netop dette felt i dansk politisk debat.

Lillelund har fremdraget en række citater fra bl. a Suzanne Brøgger, Gregers Dirckinck-Holmfeld og Erik Wedersøe. Udtalelser fra midten af firserne, hvor der i Danmark på det tidspunkt var ca. 90.000 tusinde fremmede fra ikke-vestlige lande.

Det var dengang, det var helt gratis at tilsvine bekymrede danskere med skældsord o.m.a . G.D.-Holmfeld kunne bl .a bidrage med følgende:
”Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg syntes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.” Ekstra Bladet 3 oktober l986.

Siden da, er der gået 17 begivenhedsrige år, og Danmark har pr 1.januar 2003 ca. 300.000 fremmede fra ikke vestlige lande, - det vil helt kontant sige, at Danmark har modtaget 35 personer pr. dag, eller en storby på størrelse med Århus + forstæder siden 1986.

Fremmeddebatten nu i 2003 er anderledes. Og dog er der meget, der stadig er det samme.
Vi ser dagligt politikere, der plæderer for integrationsplaner og mange andre tiltag i et forsøg på at rette op på de skader, de selv har været med til at påføre landet.

Derfor skal det siges lige ud:
Hovedårsagen til den stramme samfundsøkonomi - der især rammer de svageste danskere, er fremmedbyrden. Den stærkt stigende grove kriminalitet kan i stort omfang ligeledes henføres til de fremmede, og det vil fortsætte.

Det vil antallet af fremmede i Danmark også, selv efter de kosmetiske stramninger siden regeringsskiftet for to år siden.
Efter EU-udvidelsen, vil der med de åbne grænser ske en voldsom stigning i både grov kriminalitet, narkohandel, prostitution og ikke mindst en kraftig stigning i illegalt arbejde.

Derfor er tiden kommet til, at politikere, der offentligt fremtræder som tilhængere af et sammenhængende Danmark, der kulturelt og folkeligt er forpligtiget på hinanden, vælger side, og højlydt kræver massehjemsendelser, uagtet at folk har opholdt sig i landet i 10 til 15 år.

Vil man ikke det, er konsekvensen den, at Danmark for evigt forandrer sig til et multietnisk samfund, der intet har med det Danmark, som fleste kender og stadig kan huske.

Vi er allerede derhenne, hvor den fremtidige fremmeddebat – alene - er en ren matematisk debat.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810