13.02.2007

”Den berigende fremtid”

Slaphedens broderskab, de danske politikere, tør ikke gå imod islams urimeligheder!!

I JP´s Kultur-weekend, fredag den 9. februar, har David Gress et interview med den canadisk fødte filminstruktør og teater-kritiker, essayist og debattør Mark Steyn.

M.Steyn, er født i 1959. I  interviewet, gør David Gress  opmærksom på, at den britiske  premierminister  Winston Chrurchill har kaldt islam for ”den stærkeste bagstræberiske kraft i verden.

Mark Steyn er ganske enig heri og siger følgende:

”Som jeg forstår sagen, hører det til multikulturalismens fordele, at kedelige hvide kulturer  beriges med nogle fine etniske restauranter.

Men i de muslimske ghettoer i Sydney, Paris, København og Manchester betyder multikulturalisme, at de værste aspekter af muslimsk kultur såsom kvindernes underkastelse går hånd i hånd med de værste aspekter af vestlig kultur, nemlig tøjlesløshed og selvtilfredsstillelse.

Tatoverede pakistanske bandeledere, der behersker gaderne i Nordengland, er lige så meget produkter af multikulturalisme som en turbanklædt sikh-politibejent i Ottawa.

Men stillet over for de groveste angreb på sine hjertesager såsom kvinders og bøssers rettigheder vender den politiske klasse sig frygtsomt bort.”

Steyn, er samtidig en skarp kritiker af nutidens journalist-stand, som efter hans mening er blevet for akademiske. Hertil siger han:

”Intetsteds har slaphed, fejhed og ideologiske fordomme hos journalister og andre meningsdannere spillet en større rolle end i behandlingen af islam og især af islamiseringen af de vestlige samfund.”

Et af de tegn der står stærkest for Mark Steyn, er byggeriet af verdens største moske London Markaz, som når den står færdig, vil kunne rumme 100.000 mennesker og være langt den største bygning i London. Delvist financeret  med saudi-arabiske penge.

Det bliver ifølge Steyn en fremtid, hvor sharial-lov vil kræve og få fortrin for europæiske værdier såsom ytrings-og trosfrihed.

Han citerer en muslimsk børnehavelærer  i USA for følgende:

” Bed ikke os muslimer om at udvælge nogle regler og overtræde andre. Muslimer skal antage islam i sin helhed. Islam breder sig hele tiden til folk af anden tro. De skal vide, at de kan antage islam, men ikke forlade den. Straffen er døden.

Denne regel er ikke lavet af muslimer, men er Guds almægtige lov.”

Ifølge Steyn, ”er Europa ringere stillet end USA, fordi der er langt flere af hans slags i Europa, og at de kun møder fumlende og usikkert modspil. Muslimer vil kræve, at deres regler, herunder sharia, må have forrang for hidtil gældende vantro love.

Det sker allerede i de muslimske parallelsamfund i England. Engelsk politi ser gennem fingre med æresdrab og dommere med flerkoneri.”

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten´s  Kultur-weekend fredag den 9. februar 2007.

David Gress

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.