11.01.2022

Døm folk på deres udseende

Forfatter:

Hvis Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland havde gjort det, ville de have været i live i dag

NÅR ØNSKEDRØMMEN FORVEKSLES MED VIRKELIGHEDEN

Mordene på danske Louisa Vesterager Jespersen og 28-årige norske Maren Ueland i Marokko i 2018 er igen kommet i mediernes søgelys, fordi de efterladte chikaneres med film og billeder af mordene.

Det var naturligvis - bogstaveligt talt - hovedløs gerning for to kvinder at færdes ubeskyttet i et muslimsk land. De to kvinder forvekslede ønskedrømmene med virkeligheden. Således havde Maren Ueland en film på sin Facebook med budskabet: "Døm aldrig folk ud fra deres udseende".

Hvis de to kvinder havde dømt folk ud fra deres udseende, ville de have været levende i dag.

Se filmen fra Maren Uelands Facebook her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.