07.01.2022

Udlændingepolitikken skaber ungkarle

Forfatter: HV

Den er en seksualpolitisk katastrofe

UDLÆNDINGEPOLITIKKENS UNGKARLESKABENDE OG ISLAMISERENDE EFFEKT

Den udlændingepolitik, skiftende regeringer har ført igennem de seneste 60 år, har en upåagtet sideeffekt: den gør et voksende antal danske mænd til ungkarle.

Danmark har i årtier tilladt et stort antal fortrinsvis muslimske mænd at strømme ind i landet. Et stort antal af disse har indgået og indgår ægteskab/parforhold med danske kvinder.

Hver gang en dansk kvinde indgår ægteskab med en indvandret mand, er der en dansk mand, som får svært ved at finde en livsledsager.

Det er i den forbindelse uden betydning, at der også er et voksende antal muslimske kvinder i landet. De må nemlig ikke komme i nærkontakt med ”vantro” ikke-muslimske mænd, og desuden er de reserverede til fætre i hjemlandet, som gerne vil have adgang til de danske velfærdsgoder.

Muslimske mænd må derimod gerne indgå ægteskab med ”vantro” kvinder. De forventes til gengæld at drage omsorg for, at de børn, som kommer ud af forholdet, bliver muslimer.

Den førte udlændingepolitik skaber således ikke blot en voksende skare ufrivilligt enlige mænd med en forringet livskvalitet, den har tillige den effekt, at et stort antal danske kvinder føder hellige krigere, som forventes at bekrige de tilbageværende vantro.

Danmark og den øvrige civiliserede verden er i gang med et gigantisk selvmord, som savner sidestykke i menneskehedens historie.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810