10.12.2021

Socialdemokrater er ikke, hvad de har været

Forfatter:

Ganeswaran Shanmutgaratnam er af en ny støbning

"Sønderborg: I følge fire valgtilforordnede fra forskellige partier gik valgstyrerformand Ganeswaran Shanmutgaratnam(S) over sine beføjelser på afstemningsstedet i Humlehøj-Hallen under valget den 16. november.

Klagerne mener, at valgstyrerformanden ikke har fulgt gældende regler for, hvad rollen er samt hvorledes han har håndteret vælgere, der ønskede hjælp til stemmeafgivningen. Her beskriver de, at han har peget på stemmesedlen, hvor vælgerne skulle sætte deres kryds og i nogle tilfælde gik med ind i stemmeboksen. Herudover nævner de, at valgstyrerformandens bil, som havde påsat partipolitisk reklame, var parkeret tæt på indgangen til valgstedet. Og det er i strid med reglerne."

Læs mere her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.