10.02.2007

Den virkelige kynisme . . .

Forfatter: Bent Jacobsen

U-landshjælp har skabt overbefolkning og fattigdom

2.516 millioner var hele klodens samlede befolkning i 1950. Svarende til klodens ressourcer, økologisk bæredygtighed, og til hvad naturen kunne tåle uden at blive udslettet, var dette det maksimale antal, der var noget håb om at udrydde fattigdom og underudvikling for. Hvis det skulle lykkes, krævede det altså en befolkningsvækst på et stort rundt nul. Altså helt slut med kvinder som retsløse fødemaskiner!

Det mest kyniske af alt var derfor siden 1945 at igangsætte en såkaldt »ulandshjælp«, hvis formål åbenbart var at mangedoble befolkningstallene i de »hjulpne« lande, så man derved kunne skabe grundlag for permanent fattigdom og enorme folkevandringer mod nord! For at gennemføre de kosmopolitiske humanisters folkeopløsningspolitik.

Iøvrigt »skylder« vi ikke ulandsfolk noget som helst på grund af imperietiden. Vore egne forfædre havde som helhed ingen indflydelse på den dengang førte politik, og den udnyttelse, man taler om, har absolut ingen indflydelse haft på nutidens tilstande i ulandene. Påstandene herom er stupid marxistisk demagogi.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810