23.11.2021

Lærer på Svendborg Efterskole

Forfatter:

kaster sammen med elever pile mod en stjålet valgplakat

Under valgkampen blev flere kandidater fra borgerlige partier chikaneret og mange fik deres plakater ødelagte.

Nu kan man på en video se et meget grelt eksempel på denne voldelige chikane. (se også videoen i bunden af artiklen)

Videoen er optaget på Svendborg Efterskole og lagt på nettet af en elev på skolen.

På videoen ser man en plakat af Karsten Byrgesen, der stillet op for Nye Borgerlige til kommunalvalget.

Plakaten er stjålet.

Derefter er der malet Hitler overskæg på Karsten Byrgesen.

Og så begyndte en underviser sammen med elever at kaste dartpile efter Karsten Byrgesens portræt på plakaten.

Det er danselærer Kiri Holm, som storsmilende sender pilene afsted mod Nye Borgerlige.

Læs hele historien her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.