22.11.2021

What did you learn in school today?

Forfatter: HV

Du blev nok fyldt med løgn

 

"What did you learn in school today?", skrev Tom Paxton i sin tid kritisk om de halve og hele løgne, datidens skolebørn blev fyldt med.

Der er i høj grad brug for en ny version af den sang. Spørg et skolebarn om folkedrab, og de vil nævne nazisternes udryddelse af jøder. De aner til gengæld intet om verdens største folkedrab på 80 millioner hinduer.

Spørg dem om slaveri, og de vil nævne afrikanske slaver, som blev sejlet til Amerika. De ved til gengæld intet om de europæere inklusive danskere, som blev slaver i muslimske lande. Heller intet om mange millioner afrikanere, som blev - og bliver - ført som slaver til muslimske lande. De mandlige blev kastreret, de kvindelige blev sexslaver og deres afkom blev slået ihjel, så der ikke er nogen, der kan beklage sig over fortidens forbrydelser.

Det er rigtigt, at europæere sejlede afrikanere til Amerika, og det er rigtigt, at europæere slog mange jøder ihjel. Men hvis børnene sidder tilbage med den opfattelse, at kun europæere har begået den slags gerninger, - så er de blevet fyldt med løgn!

 

--

Verdens største folkedrab

De fleste af os vil nok straks tænke på den jødiske holocaust begået af Nazityskland under ledelse af Adolf Hitler. Mange vil også tænke på udryddelse af bl.a. indianske folkeslag og på folkedrabet på det armenske folk i det osmanniske imperium.

Meget få kender til verdens største folkedrab på flere end 80.000.000 hinduer, som nådesløst blev massakreret af forskellige Islamiske herskere og sultaner. Hundredvis af millioner blev konverteret til islam, og flere hundrede millioner hinduistiske kvinder blev voldtaget og forvandlet til sex-slaver for livet.

Det hele startede med den islamiske hersker ​​Mahmud Ghazni, som invaderede Indien omkring 1000 e.Kr. Efter ham fulgte den ene bølge af islamiske angribere efter den anden, og de varede ved i mere end 8 hundrede år. Ghazni blev efterfulgt af Nadir Shah, der byggede et bjerg af kranier af Delhi's hinduer.

Selv Bahamani-sultanerne havde fra år 1347 en standard gående ud på at dræbe mindst 100.000 hinduer årligt, hvilket blev betragtet som Jihad.

Stormogulen Babur (1526-1530) rejste tårne ​​af hinduers kranier ved Khanua, hvor han besejrede Rana Sanga i 1527. Han gentog den samme 'Jihad'-praksis, da han erobrede fortet Chanderi. Hans søn Akbar, angiveligt den største stormogul, beordrede en brutal massakre på mere end 30.000 Rajput-krigere, da han erobrede Chittorgarh-fortet i 1568.

Hinduernes holocaust varede i 800 år. Vi vil dele nogle litterære beviser fra fremtrædende forfattere og historikere, som beviser, at verdens største holocaust skete i Indien. Flere historikere og biografer har dokumenteret alle disse onde hændelser og efterladt ganske detaljerede optegnelser over de grusomheder, disse islamiske angribere begik.

 

Mange historikere har beskrevet folkedrabet på hinduerne. Vi bringer en række citater:

Dr. Koenraad Elst skrev i sin bog "Negation in India"

”De muslimske erobringer, helt op til 1500-tallet, var for hinduerne en ren kamp på liv og død. Hele byer blev brændt ned og befolkningerne massakreret, med hundredtusinder dræbte i hver kampagne og lignende antal deporteret som slaver. Hver ny angriber skabte bogstaveligt talt bakker af hindukranier. Således blev erobringen af ​​Afghanistan i år 1000 efterfulgt af tilintetgørelsen af ​​hele den hinduistiske befolkning; regionen kaldes stadig Hindu Kush, dvs. slagtede hinduer.”

 

Den indiske historiker K.S. Lal opsummerede demografiske oplysninger i sin bog 'Vækst i muslimsk befolkning i middelalderens Indien (1000-1800)'

Lal konkluderede, at befolkningen på det indiske subkontinent i 1000 CE var omkring 200 millioner og i 1500 var omkring 170 millioner. Lal anslår, at omkring 60 til 80 millioner mennesker døde i Indien mellem 1000 og 1525 som følge af den islamiske invasion af det indiske subkontinent. Han konkluderede, at flere end 2 millioner hinduer døde under Mahmud af Ghaznis invasioner af Indien alene.

 

Den amerikanske historiker og forfatter Will Durant skrev i sin bog fra 1935 "The Story of Civilization: Our Oriental Heritage" (side 459)

”Muhamedanernes erobring af Indien er nok den blodigste historiske fortælling. De islamiske historikere og lærde har med stor glæde og stolthed ført regnskab over nedslagtninger, tvungne konverteringer, bortførelse af hinduistiske kvinder og børn til slavemarkeder og ødelæggelse af templer udført af islams krigere i årene fra 800 e.Kr. til 1700 e.Kr. Millioner af hinduer blev konverteret til islam med sværd i denne periode. ”

 

Den franske historiker Alain Danielou skrev i sin bog, Histoire de l ’Inde

“Fra det tidspunkt muslimer begyndte at ankomme, omkring 632 e.Kr., bliver Indiens historie en lang, ensformig række mord, massakrer og ødelæggelser. Det er som sædvanligt i 'den hellige krigs' navn, til ære for deres eneste Gud, at barbarerne har ødelagt civilisationer og udslettet hele folkeslag."

 

Den persiske historiker Wassaf skriver i sin bog 'Tazjiyat-ul-Amsar wa Tajriyat ul Asar':

 

Da Alaul-Din Khilji erobrede byen Kambayat i Cambaybugten, dræbte han de voksne mandlige hinduistiske indbyggere til islams ære, sendte landets kvinder med samt deres guld, sølv og juveler til sit eget hjem og gjorde omkring tyve tusinde hinduistiske piger til sine private slaver.

Denne hersker spurgte engang sin åndelige rådgiver om, hvad den islamiske lov foreskrev for hinduerne. Denne svarede: “Hinduer er som mudderet; hvis der kræves sølv af dem, skal de med den største ydmyghed tilbyde guld. Hvis en muhamedaner ønsker at spytte i en hindus mund, skal hinduen åbne den bredt til formålet. Gud skabte hinduerne til at være slaver af muhammedanerne. Profeten har foreskrevet, at hvis hinduer ikke accepterer islam, skal de fængsles, tortureres, endelig dræbes og deres ejendom konfiskeres.”

 

 'Tarikh-I-Alamgiri' beskriver grusomheder begået af den afghanske hærfører Ahmad Shah Abdali.

"Abdalis soldater blev betalt 5 Rupees (et betydeligt beløb på det tidspunkt) for hvert fjendehoved, der blev indbragt. Hver rytter havde lastet alle sine heste med den plyndrede ejendom, og oven på den red pige-fangerne og slaverne. De afskårne hoveder blev bundet i bundter og anbragt på fangernes hoveder... Derpå blev hovederne sat fast på lanser og bragt til embedsmanden, som udbetalte belønningen.

“Dagligt fandt denne form for slagtning og plyndring sted, og om natten hørtes skrigene fra de indfangne kvinder, der blev voldtaget... Alle de hoveder, der var blevet skåret af, blev bygget til søjler, og de fanger, som bar på de blodige bundter, fik derpå også deres hoveder skåret af. Disse ting fandt sted hele vejen til byen Agra, og ingen del af landet blev skånet.”

 

Kilder:

https://trunicle.com/worlds-biggest-holocaust-islamic-invaders-killed-more-than-80-million-hindus-in-india/

https://www.sikh24.com/2015/01/27/islamic-india-the-biggest-holocaust-in-world-history-whitewashed-from-history-books/

​​​​​​​https://www.sikhnet.com/news/islamic-india-biggest-holocaust-world-history

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810