15.10.2021

De skjulte tal

Forfatter:

Finansministeriets mangelfulde opgørelse af indvandringens pris

Citat: Nettoudgift for ikke-vestlige indvandrere og efterkommere er faldet igen. Denne gang med to milliarder kroner.

Det er især ikke-vestlige indvandrere og efterkommere fra MENAPT-landene, som koster statskassen mest. Ud af de 31 milliarder kroner står den gruppe for 24 milliarder kroner."

Er det nu vi skal klappe???

I øvrigt er opgørelsen et kæmpe bedrag.

Bliver udgifterne til politiet specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til hospitalsvæsnet specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til krisecentre specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til tvangsanbringelse af børn udenfor hjemmet specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til fængselsvæsnet specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til skolevæsnet og specialundervisning specificeret ud på danskere og ikke-vestlige indvandre? NEJ, det gør de ikke.

Bliver udgifterne til...... osv. NEJ, det gør de ikke.

Og hvordan ville tallene se ud, hvis ikke man medregnede indvandrere fra de østasiatiske lande til gruppen af ikke-vestlige indvandrere?

En hel del værre, for indvandrere fra de østasiatiske lande er nemlig overskudsgivende. Det er derfor Udlændingestyrelsen har så travlt med at få dem smidt ud af Danmark.

De reelle udgifter til den ikke-vestlige indvandring er nærmere 100 milliarder kroner årligt.

Læs om makværket her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.