06.09.2021

Politiet jagter budbringeren og lader forbryderen gå

Forfatter:

Nordjyllands politi på afveje

"”Sagen mod mig er politisk motiveret, fordi jeg har påpeget, at politiledelserne fejler for ofte i kampen mod islamisk kriminalitet. Det må være lovligt i Danmark at påpege truslen fra kriminalitet begået af folk af islamisk kulturbaggrund,” siger Høgh-Sørensen.

Han beskyldes for uretmæssigt at have retweetet et tweet fra kontoen ”Frie Danske” i 2020 på et tidspunkt, da der i forvejen var stor offentlig debat om voldsvideoen fra Sønderborg.

Ifølge Høgh-Sørensen står tweetets indhold for ophavsmandens egen regning. Men da politiet hverken har afhørt eller sigtet ophavsmanden, er der ifølge ham bevis for, at anklagemyndigheden chikanerer en demokratisk folkevalgt.

”Anklagemyndigheden går kun efter mig, selvom dét jeg har gjort, svarer til at klippe en artikel ud af avisen NORDJYSKE og give udklippet til mine naboer. Det er naturligvis fuldt lovligt,” siger Høgh-Sørensen."

Læs mere her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.