25.08.2021

Under Stefan Löfven blev folkehjemmet Sverige til et junglesamfund

Forfatter:

Jyllands-Posten skrev 23/8 bl.a.:

"Tilfældet Sverige er et paradeeksempel på, at en politisk elite ofrer de almindelige borgere, hvis ve og vel den er sat til at varetage, til fordel for tågede ambitioner om at stå sig godt på de bonede gulve internationalt. Ikke en dag uden skyderier, likvideringer på åben gade, angreb med håndgranater for slet ikke at tale om den mangel på tryghed – et af folkhemmets fineste løfter – der følger med. Svenskerne ser til, mens politichefer på stribe, flere med tårer i øjnene, siger undskyld for at være ude af stand til at beskytte befolkningen. Først for nylig gik Löfven modstræbende med til, at der nok alligevel er en sammenhæng mellem indvandringen og den eksploderende kriminalitet."

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.