30.01.2007

Skidt sag for DR og DR-dokumantaren.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Det er måske trivielt at blive ved at fortælle, at DR er manipulerende - men det er pinedød nødvendigt!!!

 

  

Statsminister Anders Fogh Rasmussen´s kritik af DR-dokumentaren, "Den Hemmelige Krig", er ved at blive en "god sag" for statsministeren.

 Idag den 29. januar, bringer Nyhedsavisen atter en forside, der belaster DR så meget at man uden tøven kan  kalde det grov manipulation overfor seerne.

 DR´s kronvidne i filmen Den Hemmelige Krig,  Chris Hogan, der er tidligere amerikansk forhørsleder i Khandahar-lejren i Afghanistan fra december 2001 til maj 2002, siger nu følgende til Nyhedsavisens Simon Andersen:

 "at der aldrig - og jeg mener aldrig - foregik tortur eller overgreb. Det skete ikke i Kandahar, jeg har aldrig hørt om det, aldrig set det, og der er, så vidt jeg ved, aldrig rejst en troværdig påstand om, at det skulle være sket.

 Jeg har tiltro til, at mine kolleger i hæren heller ikke begik overgreb under afhøringer.

Jeg og de øvrige forhørsledere var besatte af at overholde Geneve-konventionen. Den var banket ind i hovedet på os - og faktisk var forhørslederne så venlige, netop fordi reglerne blev fulgt."

 Der er kun et spørgsmål tilbage i denne lumre sag, - og det er, hvornår kaster DR, og DR-dokumentaren håndklædet i ringen!!!

 

Kilde: Nyhedsavisen den 29. januar 2007.

 

         Simon Andersen.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810