25.01.2021

LIGHED FOR LOVEN?

Forfatter: UMJ

Er nogen mere lige end andre?

Lånt fra Uwe Max Jensen's facebook:

Den røde virkelighed: Er politiet blevet et venstreorienteret våben?

Noget tyder på, at Københavns Politi er mere aktive og beskyttende, når det kommer til truende adfærd mod venstrefløjens politikere.

I 2021 bliver en dukke, der forestiller statsminister Mette Frederiksen, afbrændt under en demonstration i København.

Københavns Politi efterforsker straks sagen, og politiet anholder tre mistænke gerningspersoner.

“Vi var ude for at finde gerningsstedet og har ledt efter effekter. Vi ser med alvor på sagen,” udtaler en vicepolitiinspektør.

I 2016 fremstilles en trætønde på en venstreorienteret privatskole i København. Tønden bærer et foto af daværende integrationsminister Inger Støjberg.

Skoleeleverne smadrer tønden og Støjberg-fotoet med køller. De hadske elever slår igen og igen på den politiker, som de hader allermest. Skolelederen er til stede ved arrangementet.

Københavns Politi efterforsker ikke sagen. Ingen personer anholdes eller sigtes.

Sådan håndterer politiet trusselsager mod henholdsvis højre- og venstreorienterede politikere. Ordensmagten ved godt, hvilke borgere de skal beskytte.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.