22.12.2020

Krænkelse af danskeres rettigheder er uden betydning

Forfatter:

"Når staten mister 16 milliarder kroner til svindlere, så kan ingen minister stilles for en rigsret.

Når IT-skandaler medfører, at store dele af skattesystemet bryder sammen og borgere og virksomheders gæld til staten vokser til over 100 milliarder kroner, så kan ingen minister stilles for en rigsret.

Jovist, der er nedsat en skattekommission, men det ender ikke med nogen rigsret. Det tør jeg godt garantere.

Når Danmark deltager i Irakkrigen på et fejlagtigt grundlag, som koster otte danske soldater livet, så kan ingen minister stilles for en rigsret.

Men når 23 asylpar bliver ulovligt adskilt i nogle få uger, så er Inger Støjberg på vej i en rigsret."

Læs mere her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.