29.11.2020

Islam som folkestyrets partner?

Forfatter: Ruth Bering

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil gøre islam til en partner for det danske folkestyre

I NORDJYSKE DEN 29. NOVEMBER skriver Ruth Bering bl.a.:

Islam som en partner og ind i det danske demokrati! Drømmer jeg, eller er jeg vågen, som Jeppe sagde i baronens seng, for er der noget, islam ikke er tilhænger af så er det demokrati. Så tag dog og vågn op, hr. Tesfaye!

I takt med, at der er blevet flere muslimer i Danmark - nogle vil gerne Danmark - er det organiserede muslimske miljø i Danmark vokset og blevet mere institutionaliseret. Der er i dag ca. 170 moskeer i Danmark, der modsat i udlandet ofte er organiseret som traditionelle danske foreninger (Wikipedia: islam i Danmark) Smart, for så får man tilskud fra det offentlige, og ledende muslimer må grine godt af de enfoldige danske politikere, der betaler for at blive islamiseret. Inden valget sagde Mette Frederiksen: Luk alle muslimske friskoler. I dag er tonen en anden, og i år vil muslimske friskoler modtage to hundrede millioner kroner i statsstøtte. (Den Korte Avis 25.11.).

Skal vi lige nævne, at danske skatteydere årligt betaler ca. 90 mia. kr. for at blive kulturberiget?

Men, som Steen Leth Jeppesen skriver (24NYT 11.11.), findes der næppe nogen hurtig løsning på den misere, de toneangivende partier og politikere har skabt for befolkningen, men det er indlysende, at en reel indsats mod de kræfter, der betinger den islamistiske voldsbølge, som minimum vil forudsætte, at indvandringen fra muslimske lande helt standses, hvilket kræver opsigelse af forældede internationale konventioner m.m. Men den form for tiltag kan vi desværre nok ikke forvente bliver en realitet.

Som Benjamin Franklin sagde: “Any society that will give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both”.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810