30.11.2020

Kriminelle indvandrerbander tager magten i flere og flere europæiske byområder

Forfatter:

Danske indvandrerbander har rødder i en voldstradition i hjemlandet

"Disse indvandrermiljøer har taget deres voldskultur fra Mellemøsten og andre områder med til de europæiske lande, der har ladet dem strømme ind.

Deres voldsmentalitet er ikke noget, der først har indfundet sig, efter at de er kommet til Europa. Tværtimod har en stor del af familierne været involveret i stærkt voldelige kriminelle kampe i hjemlandet.

De kriminelle klaner, som tager mere og mere magt i tyske byer, har været lige så voldelige i deres arabiske hjemlande. Her har de bekriget hinanden og myndighederne med samme skånselsløse metoder, som de nu bruger i Europa. Det samme gælder banderne i Sverige.

Også danske indvandrerbander har rødder i en voldstradition i hjemlandet, som de nu bygger videre på her i landet."

Læs mere her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.