22.01.2007

Det opdelte Danmark.

Denne undersøgelse må være foretaget på et vælgermøde for de Radikale!!

Rambøll Mangement, har foretaget en  meningsmåling  om dansk udlændingepolitik, for Morgenavisen Jyllands-Posten , med ialt 1.047 personer over 17. år.

Undersøgelelsen viser, at 17,7 pct mener at udlændingepolitikken  er for lempelig. 33,8 pct. at den er for stram, og 41,9 pct finder den tilpas, 5,6 pct ved ikke.

Nu kan man få det indtryk, at danskerne er ved at godtage den multietniske udvikling i landet. Sådan forholder det sig ikke.

Rambøll´s meningsmåling fortæller, at det er iblandt kvinderne, de højtuddannede og de offentligt ansatte man finder dem, der mener udlændingepolitikken er for stram.

Omvendt er det blandt vælgere med kort uddannelse og lav indkomst, man finder det synspunkt, at udlændingepolitikken er for slap.

Det er dem der har skoene på.

Det er den del af danskerne som man skal lytte til. Ikke den anden halvdel.

Det er historien om det efterhånden opdelte Danmark. Det er de pæne mennesker med de pæne meninger, - og de pæne indkomster, - og med bopæl i de pæne kvarterer, der sandelig ikke har noget imod islamiseringen af Danmark.

Men det skal blot ikke være i deres skoledistrikt.

Jeg bor selv i et sådan kvarter, her kan enhver mus klare sig. Kommer der problemer for tæt ind på livet i det beskyttede miljø, vil man omgående reagere igennem det politiske netværk.

Der bliver aldrig bygget en moske langs Strandvejen i København, ej heller i Skåde Bakker eller Risskov ved Århus.

Kilde:Rambøll Mangement for Morgenavisen Jyllands-Posten.

Søndag den 21. januar 2007.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.