25.06.2020

Voldtægtskulturen breder sig

Forfatter: HV

Småpiger krænkes i indvandrertætte områder

Voldtægtskultur i Taastrup. Et flertal af vælgerne ønsker det sådan.

Den 24. november 1995 blev en 15-årig dansk pige voldtaget af en tyrkisk klasse"kammerat" på skoletoilettet på Charlotteskolen i Hedehusene.

Da sagen kom frem, var det ikke så meget pigens velbefindende, der interesserede skolens ledelse. For den gjaldt det om at få sagen dysset ned.

"Det kunne jo lige så godt have været en dansk dreng og en tyrkisk pige", udtalte skoleudvalgsformanden.

Siden har jeg mange gange haft lyst til at ringe til skolen for at spørge, om en tilsvarende episode skulle være indtruffet mellem en dansk dreng og en tyrkisk pige, men det ville blot have været en tom demonstration. For det ved alle og enhver jo udmærket, ikke er tilfældet.

Men jeg har i de forløbne 25 år holdt grundigt udkik i alle medier efter bare et enkelt tilfælde af voldtægt begået af en dansk dreng mod en tyrkisk pige. Jeg er i den forbindelse stødt på masser af voldtægter, men de er alle blevet begået af drenge "af anden etnisk herkomst end dansk" imod danske piger. Jeg har ikke kunnet finde frem til et eneste eksempel på det modsatte, så indtil nogen præsenterer mig for et sådant, vil jeg vove at påstå, at det ikke findes.

Læs om de aktuelle sager her >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810