18.06.2020

Sovjetiske tilstande i Danmark

Forfatter: Bent Jensen

kommentar af Bent Jensen

SOVJETISKE TILSTANDE I DANMARK

For omkring et år siden blev redaktøren af Snaphanen, der løbende orienterer om islamiseringens fremmarch, banket op af politiet og iført håndjern.

Redaktør Steen Raaschous computere blev beslaglagt og taget med på politistationen. Mig bekendt har han aldrig fået computerne tilbage.

Nu har han fra Kriminalforsorgen modtaget en friskfyragtig hilsen, der indledes med "Hej Steen". Han skal komme til en grundig personundersøgelse.

Man vil undersøge hans mulighed for at blive resocialiseret, hans forhold til alkohol, stoffer og sindssyge og egnethed til samfundstjeneste.

Indholdet er både uforskammet og stupidt. Steen Raaschou er ingen årsunge, men modtager folkepension.

Jeg ville sige nej til denne kælne uforskammethed, returnere brevet og anmode om at blive tiltalt på ordentlig måde med både for- og efternavn.

Skrivelsen omtaler "den verserende sag", men er der udarbejdet et anklageskrift? Ved Steen Raaschou i det hele taget, hvilken forbrydelse han ifølge politi og anklagemyndighed har gjort dig skyldig i?

Ved at efterkomme Kriminalforsorgens indkaldelse, rækker han Fanden en lillefinger og indrømmer indirekte, at han har begået en forbrydelse.

I Sovjetunionen blev selvstændigt tænkende og efter regimets opfattelse ubekvemme personer anbragt på psykiatriske anstalter til behandling for deres "tvangstanker".

Jeg får gåsehud af at læse Kriminalforsorgens skrivelse.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810