19.05.2020

Familiedynastiet DR

Forfatter:

Storfamilie med islam-forbindelser

Prominente DR-værter med terrorglad svigersøn

De familiære bånd blandt Danmarks Radios medarbejdere er stærke. Journalisterne hos Danmarks Radio er ofte gift med hinanden på kryds og tværs, og der deles børnepenge, ægteseng og politiske holdninger.

På Danmarks Radios P1 kan man i disse dage høre værtsparret Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen, der formidler nyheder i programmet Orientering.

Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen har været gift i en årrække, og har døtrene Emilie og Amanda sammen. Ægteskabet krakelerede i 2001. Men de to journalister deler stadig radiostudie.

Dette er historien om et journalistdynasti, der blev udvidet med et muslimsk bandemedlem fra Mjølnerparken, og en fortælling om, hvordan den ældste datter fik et attraktivt licensjob på forældrenes arbejdsplads.

Radioparret Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen får datteren Emilie Utzon Carlsen i 1992, og æblet falder ikke langt fra stammen. Emilie Utzon Carlsen bliver ligesom sine forældre uddannet journalist.

Journalistforældrene sørger godt for datteren. I 2017 får Emilie Utzon Carlsen et attraktivt job som ‘studentermedhjælper’ i Danmarks Radios nyhedsafdeling. Et job som Mette Vibe Utzon og Søren Carlsens datter varetager i et år og tre måneder.

Det er øjensynligt nemt at få job i Danmarks Radio, hvis du tilhører Utzon Carlsen-klanen.

I dag formidler datteren Emilie Utzon Carlsen nyheder via Ritzaus Bureau. En nyhedstjeneste, der er delvist ejet af Danmarks Radio.

Ritzaus Bureau er storleverandør af nyheder til Danmarks Radio. Dermed kan Emilie Utzon Carlsen potentielt levere de nyheder, som hendes forældre læser op, når de er i æteren sammen. Det hele bli’r i familien.

Men denne historie rummer også islamisme og terror.

Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen får datteren Amanda Asiya Utzon Carlsen i 1996. En datter, der bliver tryllebundet af koranen og en bandekriminel indvandrer fra Nørrebro.

Radioparrets datter konverterer til islam. Den 24-årige Amanda Utzon Carlsen arbejder i det kønsopdelte fitnesscenter InZhape - der er målrettet mod muslimske kvinder.

Her kan de muslimske kvinder dyrke sharia-motion i fred for vantro mænds blikke.

Mette Vibe Utzon og Søren Carlsens datter er omkring 20 år, da hun bliver islamisk gift med den bandekriminelle Abdel Mustafa - en berygtet arabisk islamist.

“Gud bevare Islam i Danmark,” erklærer Abdel Mustafa på sine sociale medier.

Mette Vibe Utzon og Søren Carlsens svigersøn har været indblandet i bandekriminalitet, der havde sit arnested omkring ghettoen Mjølnerparken på Nørrebro.

“Jo grovere, vildere og mere kynisk jeg blev jo mere anerkendelse fik jeg. Og det var nemt,” siger Abdel Mustafa med henvisning til sin kriminelle løbebane.

DR-parrets svigersøn - Abdel Mustafa - er berygtet for at hylde Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein. En hyldest på årsdagen for El-Husseins terrorangreb på Lars Vilks Komiteen 's debatmøde i Krudttønden lyder:

“Blod er tykkere end vand!! Aldrig glemt,” skriver Abdel Mustafa på Facebook og understreger, at han ikke tager afstand fra Omar El-Husseins terrordrab.

Ordene falder 16. februar 2016 - præcis et år efter mordene på filmskaberen Finn Nørgaard og den jødiske vagt Dan Uzan.

DR-værterne Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen har fået en ægte islamist-svigersøn i Abdel Mustafa, der støtter muslimsk terror og drab på dansk jord.

Derfor melder en skræmmende tanke sig.

Forældreparret Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen risikerer at skulle formidle historier om integrationsproblemer eller terrortrusler i de muslimske miljøer i Danmark, når de går i radiostudiet sammen.

Kan DR-værterne gøre sig fri af de familiære bånd til en islamist, der hylder Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein?

Kilde: Facebook - https://www.facebook.com/photo/?fbid=10157143321126766&set=a.475583641765

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810