15.01.2007

Indenfor i de islamiske cirkler.

Islamisk ungdomskonference i Toronto kræver sharia i hele Vesten til akkompagnement af bandet "Outlandish"

Den 22-24 december, blev der afholdt en islamisk ungdomskonference "Reviving the Islamic Spirit" i Toronto, Canada, hvor 14.000 unge muslimer deltog.

Her var stærkt ekstremistiske islamister indbudt for at tale om islam. Nogle af overskrifterne ved konferencen var:

"Homoseksuelle skal straffes med døden. Jøderne vil møde deres endeligt. Sharia-loven skal indføres i hele Vesten"

En af talerne ved konferencen var den kontroversielle kuwaiter Tareq Suwaidan.

Han er særdeles kendt for sine rabiate anti-vestlige udtalelser og har bl.a. sagt,

"Vesten vil fortsætte med at vokse, indtil den bliver ramt af en udefrakommende styrke. Så vil I blive overrasket over, hvor hurtigt det hele falder sammen."

Ikke desto mindre, var Tareq Suwaidan i Danmark i marts sidste år under Muhammed-krisen.

Her deltog han i et såkaldt dialogmøde i Udenrigsministeriet.

Her argumenterede den rabiate kuwaiter for, at der skulle indføres en lov, der skulle gøre det ulovligt at forhåne Islam.

T. Suwaidan´s argument var, at "Islam skal ikke behandles som andre religioner, fordi den både er et politisk, økonomisk og juridisk system".

Man må stille det spørgsmål, hvad har en sådan rabiat person at gøre i det danske Udenrigsministerium ?

Man kan samtidig stille det spørgsmål til det populære - såkaldte danske band - Outlandish, hvad de har at gøre ved en ekstremistisk konference, hvor man håner og truer Vesten, de Homoseksuelle og Jøderne?

Ifølge B.T. fredag den 12. januar, havde Outlandish, med Waqas og Isam, ingen problemer med at deltage ved en konference hvor Tareq Suwaidan var taler.

De fremførte ifølge B.T. deres populære sange, "Aicha"  "Guantanamo" og "Look into my Eyes" for det lydhøre publikum.

Jeg vil tillade mig at kalde Outlandish med Wagas og Isam et islamisk band,- dansk er det ikke.

Kilde:B.T. fredag den 12. januar 2007.

Jacob Heinel Jensen

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.