11.01.2007

År 2007.

Fremtiden tegner dyster. Det er vanvid, at blive ved med at stryge muhammedanerne med hårene

I den seneste tid, er der kommet flere og flere tilkendegivelser frem om Danmarks deltagelse i Koalitionen  i Irak. Selv i Det Konservative Folkeparti, er der nu røster der taler for en gradvis tilbagetrækning af de danske styrker.

Venstrefløjen,  Socialdemokratiet, og Det Radikale Venstre, har længe været ude med dette uansvarlige, urealistiske, og forræderiske synspunkt.

Det ville være at svigte på groveste vis.

Danmark bør for en gangs skyld vise flaget, og yde sit bidrag for freden og sikkerheden såvel i Vesten som andre steder.

Igennem næsten 100 år, har vi været forskånet for krigshandlinger i Danmark. I snart 50 år har vi som medlem af NATO nydt fuld frihed og sikkerhed under Den Kolde Krig. Og nu overfor den internationale terrorisme.

Med Danmarks geopolitiske beliggenhed, er det ikke noget man kan tage for givet.

Det lod sig "kun " gøre, fordi Danmarks hovedallierede USA, og Storbritannien, var indstillet på at bære de største byrder.

I Danmark kørte vi i mange år på rabat-billet .

Med en stor Venstrefløj, og Det Radikale Venstre, var det ikke muligt for socialdemokratiske og borgerlige statsministre at komme igennem med større forsvarsbudget end tilfældet blev.

Man kan roligt sige, at Danmark spillede "Det grøndlandske kort" (Thule-basen), med en uvederhæftig kynisme, vi som nation ikke kan være bekendt.

Denne uværdige optræden, bør Danmark ikke gentage overfor USA og Storbritannien. Der er rigeligt af opgaver for at sikre fred og frihed i Irak. Der er endnu større opgaver med at dæmme op for den isalmiske terror-trussel.

Her må Danmark tage sit fulde medansvar.

Derfor, bør udenrigspolitiske lygtemænd som Mogens Lykketoft, Niels Helveg Petersen, og Holger K. Nielsen ikke vinde fremgang med deres letkøbte forslag om dansk reduktion og tilbagetrækning fra Irak.

Den internationale situation taler ikke herfor,- tværtimod.

Der er andre der har samme opfattelse:

Den 27. december skriver The Daily Telegraph, London følgende dystre leder om året 2007 under overskriften "Dystert år forestår i terrorkrig"

" - 2007 kan blive afgørende for, om Vesten stadig kan sejre i krigen mod terror. Udsigterne tegner unægtelig dystre. I både Irak og Afghanistan står Storbritannien og dets allierede over for den formidable opgave at fremtvinge de militære gennembrud, der kan give koalitionen det afgørende overtag.

I Irak vil 2007 blive året, hvor den amerikans-ledede koalition tager de første skridt til en exit-strategi, men det er så langt fra givet, at de irakiske regeringsstyrker vil være i nogen position til at overtage kontrollen med landet eller bare forbedre sikkerhedssituationen.

Endnu mere problematisk er Afghanistan  - ikke mindst fordi flertallet af Talebans krigere har base i Pakistan og derfor er uden for rækkevidde af de britisk-ledede NATO- styrker, der søger at få  kontrol over det sydlige Afghanistans ugæstfrie terræn.

Alvorlig tvivl består om, hvorvidt NATO og den afghanske regering vil tage alle fornødne skridt for at sikre, at landet forbliver forenet og demokratisk.

Succes i Afghanistan kan meget vel være af større betydning end i Irak.

Trods alt var dette land base for al-Qaeda, da det planlagde sine ødelæggende angeb mod Amerika. Fiasko i Afghanistan vil kunne anspore jihadgrupperne til at tro, at de er ved at vinde krigen mod terror."

Må disse kontante udmeldinger fra The Daily Telegraph nå ind i statsminister Anders Fogh Rasmussen`s ministerkontor.

Kilde: Dagbladet Information, torsdag den 28. december 2006.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>