25.03.2020

Tommy Robinson – det dumme svin

Forfatter: Harry Vinter

Undskyld, Mor

 

Min mor, som døde for mange år siden, sagde af og til, at ”hvis du ikke har noget pænt at sige om nogen, er det bedre, at du tier stille”.

Det har jeg så forsøgt at efterleve siden.

Derfor har Facebook sat mig i en slem knibe. Firmaets danske kommunikationschef Peter Münster har nemlig erklæret (DR Deadline 22/9 2019), at man kun må nævne den engelske aktivist Tommy Robinson, hvis man har noget grimt at skrive om ham.

Det er fuldkommen i modstrid med alt, hvad jeg er opdraget med, og det har da også medført, at jeg for nylig blev idømt karantæne for at have omtalt Tommy Robinson i rosende vendinger.

Men jeg må jo følge med tiden og tilpasse mig nye adfærdsnormer, så derfor denne svada:

Jeg synes, Tommy Robinson er et dumt svin, fordi han med sin utidige indblanding i andres privatliv har forhindret tusindvis af muslimer i at voldtage endnu flere engelske småpiger. Det havde de britiske myndigheder ellers stiltiende givet dem lov til. Det er ikke mærkeligt, at myndighederne nu ser skævt til ham. For det hører ingen steder hjemme, at indvandrede muslimer ikke kan få lov til at dyrke de fornøjelser, som de holder mest af. Dumme svin!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810