09.01.2007

Alvorlig sag!!!

I Rusland er muslimerne ved at avle sig til magten, men vi skal selv passe på i Europa

Ifølge Ritzau,  er folketallet i Rusland i frit fald.

Hvert år siden Sovjet-unionens opløsning bliver der  700.000 færre russere, og hvis ikke der sker noget drastisk, bliver mennesker inden for få år en reel mangel i flere områder i det store land. Samtidig kommer der imidlertid flere og flere muslimer til Rusland.

Det har fået demografer til at hævde, at et muslimsk domineret Rusland kan være en realitet allerede i 2030. Det bud kan sagtens være realistisk, ifølge den danske Rusland-forsker Jesper Overgaard Nielsen.

Til Ritzau siger han. ” Blandt de muslimske befolkningsgrupper er fødselstallet højere, og når der samtidig kommer muslimske indvandrere til, mens de etniske russere falder fra, så trækker det i den retning:”

Kilde: Ritzau.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018