08.01.2007

Iran, en løgnens nation.

Irans atomoprustning er en væsentlig grund til at blive i Irak.

Iran, der utvivlsomt har det ønske at blive en atom-magt, og samtidig officielt hævder at Staten Israel skal fjernes fra denne verden, er ved at blive et stort problem for Verdens-samfundet.

Det er fra Iran hjælpen til oprørene i Irak  kommer. Det var derfor på tide, at FN´s Sikkerhedsråd vedtog sanktioner imod Iran.

Men det er ikke nok til at fjerne truslen om udviklingen af atomare våben i Iran.

Hvis det bliver en realitet, vil den iranske regering selvfølgelig bruge den magt man får ved at være indehaver af atomvåben.

Derfor vil  tilbagetrækning af koalitionsstyrker i Irak nu, være det glade vanvid. USA, er klar over denne trussel, - og øger derfor sine styrker med 20.000 mand, - det øvrige Europa, bør i egen interesse følge det amerikanske eksempel.

Herom skriver den store spanske avis EL Pais følgende den 26. december under overskriften ” Iran fortsætter

Efter sit ultimatum har Sikkerhedsrådet brugt fire måneder til at beslutte sig for de første sanktioner imod Iran. At det har varet så længe, før de første forsigtige repressalier blev besluttet, er et bevis for, hvor vanskeligt det har været for de fem vetomagter at enes.

Men intet tyder på, at FN´s skridt vil afholde det islamistiske fra fortsat at ville nå det mål, det i snart tyve år har forfulgt med alskens hemmelighedskræmmeri og løgn.

Kilde: Dagbladet Politiken  lørdag den 30. december 2006.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>