08.08.2004

Christiania - muslimfri oase

Forfatter: Keld & Harry

Danmark bør tage ved lære af Christianias indvandringspolitik

I Christiania er det ikke hvem som helst, der kan komme ind og søge bolig eller sige "asyl". Folk med trang til bosættelse i en ledig bygning skal først godkendes på et rådsmøde af beboerne i det af de 14 områder, som måtte komme på tale. Her har ingen udefra "rettigheder" til indrejse.

Aktuelle planer om at omdanne Christianias nu ca. 500 boliger til en almennyttig boligforening (der vil modtage skattekroner) har vakt positiv interesse blandt christianitterne. Christianias talsmand, Peter Post, understreger dog over for DR-nyhederne 3/7 2004, at det skal være christianitterne, der bestemmer, hvem der kan bo i boligerne.

Heraf kan det omkringliggende Danmark i sandhed lære noget: Hvis nu danskerne stjal deres eget land, indrettede det sådan, som de selv ville, og selv bestemte, hvem de ville have indenfor - så kunne det være interessant at erfare, hvem der ville kalde dem for tyveknægte.

Det hører i høj grad også med til billedet af fristaden, at Christiania er Københavns islamfri oase - der er støvsuget for tørklædebærende kvinder. Og de ganske få tilfælde af mellemøstligt udseende yngre herrer synes mere optagne af forretningsmæssige gøremål end af shariaens indførelse.

Christiania er faktisk lutter dansk gammeldags provinsidyl, hvor man for en stund kan glemme alt om æresdrab, tvangsægteskaber, massevoldtægt og terrorbomber.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810