07.02.2020

Indvandringen ødelægger det danske tillidssamfund

Forfatter:

Mattias Tesfaye i Weekendavisen

"Indvandringen har sat aftryk på Danmark, som det jævnligt kan læses i overskrifter og rapporter: imamer, der ikke vil give skilsmisse til muslimske kvinder; social kontrol af indvandrerunge; boligområder med kun få danskere. Men ifølge Mattias Tesfaye er der også sat et permanent aftryk på den politiske infrastruktur. Indvandringen har fået statsmagten til at stramme grebet om alle borgere og overvåge, regulere og diktere beslutninger, der før var borgernes egne.

»Indvandring har gjort Danmark til et mindre liberalt land. Det mener jeg er indiskutabelt. Havde vi ikke haft 50 års indvandring, havde vores lovgivning været langt mere liberal i dag. Jo mere indvandring, jo stærkere en statslig regulering er der nødt til at være, og den regulering gælder alle. Det er vi nok nødt til at erkende i en folkevandringstid,« siger integrationsministeren."

Læs her >>>

Bestil bøger her - fra