03.01.2020

Til orientering for blinde og døve politikere

Forfatter:

Indlæg modtaget fra medlem:

Til orientering for blinde og døve politikere kan det oplyses at Jihad - det vil sige hellig krig - har 3 stadier :
1. stadie er når muslimerne er svage og blot udgør små minoriteter i et ikke-islamsk land. Man godtager her landets love, men vil arbejde intenst på at øge sit antal, og samtidig gøre sig til ofre, tit ved at oppiske en stemning.
2. stadie er når muslimerne er blevet så mange, at de har opnået indflydelse på samfundet. Her forbereder de sig til direkte konfrontation med landets borgere både fysisk, militært og mentalt.
3. stadie er, når de er blevet en stærk og indlydelsesrig minoritet. Nu er det enhver muslims pligt at bekæmpe fjenden aktivt, så man kan ændre samfundssystemet og oprette et egentlig islamisk styre.

Jeg har aldrig troet, at Hussain kunne blive min bror, at jorden er min landsby og hele menneskeheden min familie. Den eneste forpligtelse jeg har er overfor mit land, mit blod (etniske danskere) og vores 1000-årige historie. 40 års åndløs indslæbning af forsørgelseskrævende muslimer har vist, at et forkert blik eller et nej til at blive røvet, er nok til at Mustafa slår en ned.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra