SKANDALE

Forfatter:

Regeringen tillader fly med terrorist at lande i Danmark

Læs denne kommentar af Morten Uhrskov Jensen på Facebook:

"HVORFOR HAR FLYET FRA TYRKIET FÅET LOV AT LANDE I KØBENHAVN?

Så begik statsminister Mette Frederiksen sit første gigantsvigt af det danske folk. Jeg har ellers forsøgt at tale hende op, men det har ikke hjulpet.

Kun en dybt ansvarsløs statsminister tillader, at et fly med en terrorist med dansk pas får lov at lande i Danmark, hvorpå politiet anholder ham.

Det havde været den letteste sag af verden at nægte flyet landingstilladelse, og hvis det måtte nødlande, da at nægte terroristen at forlade flyet, indtil det var fløjet et andet sted hen end Danmark.

Nu prøver Mette Frederiksen at redde den ved at udslynge eder og forbandelser over facebook. Som om det vil redde hendes omdømme.

Okay da, statsminister Mette Frederiksen: Jeg prøvede at være venlig over for dog og fremhæve, at du vist nok havde forstået, hvor galt det står til. Det gør du nok også, men du havde ikke modet til at sætte hårdt mod hårdt, da det gjaldt helt konkret første gang.

Skam over dig og din regering. I har med åbne øjne gjort Danmark til et farligere sted for etniske danskere."

Liberalfacismen>>>

DANSK KULTUR I KORTE TRÆK>>>