20.10.2019

Fyns Politi anmeldt for brud på Grundloven

Forfatter:"Kære Fyns Politi.

Jeg vil udbede mig jeres forklaring på, at I, Fyns Politi, uden for enhver tvivl har brudt grundloven ved at forhindre Stram Kurs i at udøve deres grundlovssikrede forsamlingsret i et lukket forum - ikke under åben himmel, hvor der kan ske undtagelser - idet grundlovens §79 lyder således:

"§ 79. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred."

Heller ikke i bemærkningerne til §79 åbnes der på nogen måde op for, at forsamlingsfriheden ved møder under tag, altså ikke under "åben himmel", kan indskrænkes, hvorfor Fyns Politis beslutning er i strid med grundloven og, som jeg skriver i mit indlæg hos JP, derfor er højforræderi.

Jeg skal udbede mig jeres, Fyns Politis, kommentarer senest lørdag den 19. oktober dette år. Under alle omstændigheder har jeg tænkt mig at politianmelde jer og at udbrede til en bredere kreds, hvilket grundlovsbrud I har begået.

Med venlig hilsen
Morten Uhrskov Jensen
Blogger hos Jyllands-Posten"

 

Læs mere her >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810