22.12.2006

Staten Israel, er en realitet.

Det er kujonagtigt at snigløbe Israel. Vi har selv været med til at garantere jøderne et hjemland.

Hvis man følger debatten om Mellemøsten i dagspressen, kan man få det indtryk i visse blade, at Israels tilstedeværelse som stat, er det afgørende problem.

Det er ikke tilfældet!!

De palæstinenske områder, har fuld støtte til at oprette en stat, og vil efter en anerkendelse af staten Israel, kunne få al den hjælp der skal til fra vestlig side til at opbygge et hjemsted for det palæsteninsiske folk.

Om Jerusalem, er kun at sige, - den hellige stad,- tilhører kristenheden, jødedommen, og islam!!

At stærke kræfter i den arabiske verden forsøger at forhindre dette, - er ikke Vesten´s eller Israels skyld.

Udslettelsen af staten Israel,er en dum påstand, - det vil ikke ske!!!

Herom skriver den italienske avis La Stampa  følgende under overskriften "Det oprindelige onde

"Begivenhederne i Libanon, i Palæstina og også i Irak viser, hvor stærk, den inter-arabiske konflikt er.

En konflikt som (...) blev igangsat af kolonialisering og strid om ressourcekontrol.

Af bekvemmelighed, kynisme eller simpelthen opportunisme er dette aspekt af de mellemøstlige krige altid blevet fortrængt, især i Europa, og begravet under konflikten med Israel.

Det er faktisk blevet gængs og nyttigt at gøre den uafgjorte krig med Israel til det oprindelige onde.

Problemer i Egypten? Èt udslag af radkalisering på grund af aftalerne med Israel.

Palæstinensisk terrorisme? Det er bestemt på grund af besættelsen.

Konflikt i Libanon? ´Jamen, det er indlysende, at den opstod med den israelske invasion.

Det samme med Irak, Iran og Bin Laden.

Fænomener som tilskrives indblanding fra USA og dets allierede i Jerusalem.

En analyse som langt hen ad vejen er rigtigt, men hvor langt? "

Kilde: dato torsdag den 21. december 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.