09.10.2019

Forfatter:

Interviewer hinanden på skift

Læst på Facebook:

Aftenshowet på Danmarks Radio ringer til den venstreorienterede Yael Bassan for at høre hendes holdning til, at danskerne af en islamofil homoseksuel australsk journalist bliver fremstillet som højreorienterede.

Yael Bassan er uddannet journalist på Danmarks Radio, og hun har tidligere arbejdet på Aftenshowets redaktion.

Yael Bassan er åben omkring sit politiske tilhørsforhold, og hun har erklæret offentligt, at hun stemte på Alternativet 's Carolina Magdalene Maier ved folketingsvalget i juni.

Danmarks Radio ringer altså til en tidligere kollega, der samtidig er erklæret venstreorienteret. Alene for at høre om hendes syn på det ‘højreorienterede Danmark’.

Yael Bassan er kendt i offentligheden for at have stalket Rasmus Paludan fra Stram Kurs i en israelsk lufthavn, hvor hun tog fotos af partilederen i al hemmelighed. Fotos som Yael Bassan derefter uploadede på sociale medier - uden Rasmus Paludans tilsagn.

Hvorfor kan journalisterne på Danmarks Radio ikke finde andre gæster end deres egne tidligere kollegaer?

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>