20.12.2006

Ballade for 15 mio. kr.

Forfatter: Ole Gerstrøm

Hvor længe skal vi finde os i terrorister i vort eget land - og for vore egne penge???

MAN TALER om de unge i Ungdomshuset. Underforstået, at unge lige skal løbe hornene af sig.

Men offentligheden kender ikke en gang deres efternavn. De skjuler deres identitet.

Og de personer, der træder frem som talsmænd, ser ud til at være i aldersklassen 30-40 og ikke 17-18 år.

Lørdag nat var det ikke blot voldelige danskere. Det var internationale professionelle ballademagere, der trænede guerilla-krig. Maskeklædte bøller. Som en hemmelig fond vil ofre 15 mio. kr. på.

Man kan få meget ballade for 15 mio. kr.

Er det ikke på tide, at der bliver lukket for el og vand til det såkaldte ungdomshus?

Så julefreden kan begynde at sænke sig over det hårdtprøvede Nørrebro.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.