19.12.2006

Klar tale fra Neue Zürcher Zeitung.

Schweitz er et af de få europæiske lande, der forstår at takle den muslimske fare.

Den Danske Forening, er ret ene om at stille det offentlige krav, at ministeriet Fogh Rasmussen og Folketinget bør indse det umulige i, at integrere et islamisk samfund pt. på over 210.000 personer i Danmark. End ikke Dansk Folkeparti kan samle sig sammen til at foreslå det fornødne.

Her er det "dag til dag" populismen der er Ledestjernen!!!

Den Danske Forening´s forslag er, at man offentligt begynder at arbejde med begrebet repatriering.

Indtil videre, har man forsøgt sig med utallige integrations-projekter, der alle er løbet ud i sandet.

Spørgsmålet er,- hvor længe det politiske system vil tillade at situationen bliver mere og mere kompleks.

Hvor alvorig situationen er, har den schweziske avis Neue Zürcher Zeitung beskrevet i en ledende artikel under overskriften " Uintegrerbare muslimer"

Her kan læses følgende:

" - I de skandinaviske byer ekspanderer de muslimske enklaver.

I københavnerkvarteret Nørrebro kæmper den i 1953 i Jordanien grundlagte organisation Hitzb-ut-Tahrir mod demokratiet og for en gudsstat.

Den årlige bøsseparades rute har måttet omlægges, og københavnerimamen Ahmed Akkari har under påberåbelse af Sharia erklæret sig indforstået med at idømme dødsstraf for homoseksualitet.

I Oslo er homoseksuelle i den senere tid blevet overfaldet af teenagerdrenge, hvad derfor har udløst stor debat blandt intellektuelle muslimer.

I Rosengården i Malmø, Skandinaviens mest berygtede enklave, bor 22.000 mennesker i betonblokke. 90 procent af disse er tyrkere, afghanere, somaliere og arabere, og halvdelen under 18.

Her kan man leve et helt liv uden berøring med det svenske civilsamfund, bortset fra socialkontoret, og arabisk er skolesprog. I Herrgården, som huser 5.000 mennesker, har kun 10 procent af kvinderne og16 af mændene et arbejde."

Neue Zürcher Zeitung´s leder nå de såkaldte ansvarlige politikere på Christiansborg.

Kilde: Dagbladet Information onsdag den 13. december 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.