17.12.2006

EU tager DDFs synspunkter til sig

Forfatter: HV

Desværre 20 år for sent

"Den generelle holdning i EU er nu – og i tiltagende grad – at den illegale immigration hverken gavner de europæiske samfund, indvandrerne selv, eller de lande, som de forlod for at drage mod Europa."

Citat fra Udlandskommentar af Tom Jensen, Berlingske Tidendes udlandsredaktør. Berlingske 17/12 2006

Kommentar:

Tom Jensen har set rigtigt. Nu er det synspunkt, som Den Danske Forening har forfægtet igennem snart 20 år, endelig blevet sund fornuft i hele EU.

Men desværre alt for sent. Hvis et fremtidigt Europæisk sammenbrud skal forhindres, er det bydende nødvendigt, at der iværksættes massive hjemsendelser af muhamedanske immigranter. De udgør en tikkende bombe under vore børns fremtid.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.