15.12.2006

Stor difference imellem Velfærdskommissionen og Dream!!!

Hvem prøver at bortforklare??

Antallet af udenlandske statsborgere fra tredjelandene i Danmark har i snart mange år været til debat. Det eksakte tal er der med jævne mellemrum strid om.

Personligt har jeg holdt mig til de tal der kommer fra Udlændingestyrelsen.

Jeg går i den tro, at en statslig organisation beskriver situationen så nøjagtig som muligt.

Det vil jeg fastholde, - indtil det modsatte er bevist.

Men den 1. december bragte Dagbladet Politiken en Ritzau. Her kan  læses følgende under overskriften "Færre indvandrere end forventet":

" Indvandrere og deres efterkommere vil ad åre fylde langt mindre end tidligere antaget. Det viser beregninger fra det uafhængige analyseinstitut Dream.

Sidste år udgjorde gruppen 8 procent af befolkningen, og det tal vil blive fordoblet til 16 procent i 2080, viser beregningerne.

Velfærdskommissionen regnede sidste år med, at gruppen vil vokse til 24 procent.

Årsagen til det store fald i antallet af efterkommere hænger blandt andet sammen med, at indvandrer-kvinderne får færre børn."

Man må sige, at Velfærdskommissionen og analyseinstitutet Dream ser forskelligt på udviklingen. Hvad ligger der til grund for denne store forskel?

Kilde: Dagbladet Politiken/Ritzau fredag den 1. december 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.