10.12.2006

Muslimsk uforstand, og dobbeltmoral.

Ødelæg en moské, men lav ikke tegninger af Muhammed (Allah velsigne ham)

Under Muhammed-krisen, var den muslimske vrede næsten ubegrænset.

Nu her et årstid efter, bliver der afsagt domme mod avis-redaktører i de islamiske lande, der har tilladt sig at gengive JP`s Muhammed-tegninger, blot for at informere om, hvad der skete i sagen. Og endnu flere sager er på vej.

I forbindelse hermed, har den ungarske avis Népszabadság, Budapest skrevet følgende den 29.november under overskriften:

Muslimsk dobbeltmoral

"- For nogle måneder siden fylkedes ophidsede menneskemasser i den islamiske verdens storbyer for at manifestere deres uhyre ophidselse over nogle danske karikaturer af Muhammed, som de anså for gudskrænkende.

Er det kynisk at spørge, hvor de samme mennesker er i dag, hvor ikke danske karikaturtegnere, men irakiske militser retter deres granatkastere mod profetens huse?

Og på hvis befaling?

En shiamuslimsk retslærd. Det er åbenbart ikke tilsvarende stort ophidselspotientiale i ødelæggelser af sunnimuslimers hellige steder - og ej heller i, når disse gør gengæld imod shiamuslimske helligdomme."

Kilde: Dagbladet Information den 1. december 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.