08.12.2006

Venstrefløjen i Europa.

Venstrefløjen er et selvmodsigende morads af politiske floskler.

De fleste kender sikkert et hæderligt og begavet menneske, som politisk er at finde på Venstrefløjen.

Det gør jeg selv, og har, når det drejer sig om de socialpolitiske områder, megen forståesle for de kritk-punkter der bliver fremført overfor den nuværende regering.

I de seneste fem år, er værdien af fast ejndom steget så meget, at de personer der skal betjene de fem seks største byer i landet, ( lærer, politibetjente, håndværkere, o.m.a) ikke længere har råd til at bosætte sig der hvor de skal virke.

Dette er uholdbart.

Det sidder ministeriet Fogh Rasmussen stilfærdigt og kigger på, uden så meget som at opkræve en krone i skat. Trods de enorme beløb der er tale om.

Der er jo skattestop.

Kræftpatienterne, de må klare sig så godt de kan. Det er ansvarsløshed overfor de danskere, der er sønner  og døtre af nationen Danmark.

Jeg vil i al stilfærdighed opfordre statsminister Anders Fogh Rasmussen, til at beskatte nogle af de store milliardgevinster på fast ejndom, - og dele dem ud,- der hvor der er størst behov.

Ellers får statsministeren "kniven" på næste valgdag

Socialminister Eva Kjær Hansen er ifølge JP, af den  opfattelse, at det glædeligt med de store stigninger på fast ejndom. Jeg ved ikke hvor hun har de efterretninger fra, - det er  ikke fra unge politibetjente, der skal flytte fra provinsen og til Hovedstadsområdet.

Jeg skal ikke tøve med at kalde socialministeren dum!!

Men tilbage til Venstrefløjen.

Trods ekstreme demokatiske krav i enhver forvaltning, er den samme venstrefløj at finde der, hvor man beskytter og kræver frihed til at leve i sin egen etniske kultur.

Også når det gælder livsregler, der undertrykker kvinder på det groveste.

Alle udemokratiske tiltag i det muslimske og multikulturelle miljø i Danmark, bliver ikke bragt frem, og sker det, er det altid med en forklaring om kulturelle mønstre.

Muhammed-sagen var ifølge venstrefløjen noget nationalistisk felttogs-arbejde. Ytringsfriheden, der må klare sig selv, blot venstrefløjen kan få jaget et spyd i ministeriet Fogh Rasmussen.

På det udenrigspolitiske område står det ikke bedre til.

Her er det anti-Busch kampagnen der er i fuld gang, med den lille udenrigsminister Mogens Lykketoft i spidsen.

Der tales om rigsrets-sag mod statsministeren, Danmark ud af Irak, o.m.a.

Når det gælder stater i Sydamerika, incl. Cuba, er man ukritsk overfor de totalitære retninger der vinder frem der. Herom skriver den østrigske avis Die Presse, Wien den 5. december følgende:

" - Ingen tvivl om at det takket være højere oliepriser går Venezuela´s bredde masser bedre end for ti år siden, da de gamle korrupte eliter blev vist vintervejen. Det er imidlertid ikke noget sundhedstegn, at Cháve´z ´bolivarisme` betjener sig af historisk belastede folkemobilliseringsformer.

Marchoptog med fakkelbærende masser i røde skjorter, uniformbærende partikamptropper, overbetoning af det nationale, individets underkastelse under folkelegemet osv.

Løjerligt er det, at Europas angiveligt så oplyste og ultratolerante venstrefløj, der kun har foragt over for den folkelige facinationskraft, som udgik fra nazitidens bombastiske Nürnberg-partidage, i dag kan beundre de hermed uhyggeligt beslægtede massefænomener i Latinamerika."

Kilde: Dagbladet Information  onsdag den 6. november 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.