06.12.2006

Rette kurs i Holland!!

En engelsk journalist og skabsmuslim er ikke enig.

Igennem de seneste 20 år, har den offentlige debat været fyldt med en række floskler, der næsten ikke længere er til at klare.

Det gælder overalt i Norden og Europa.

Det er moralistiske ord som tolerance, frisind, dialog, fordomsfri, udsyn, anti-racist, globalist, integration, fremmedfjendsk, åbenhed, o.m.a gratis ord, som enhver kan gå at smykke sig efter behov.

Denne udvikling har sit udspring i at en del politiske kredse rundt om i Europa, har truffet den beslutning, at Europa bør være multikulturel og multietnisk.

Det er især den europæiske og nordiske venstrefløj, der står for dette utopia.

Men også en hel masse medløbere, der ikke har tænkt over, hvilke dybtgående konsekvenser det får for den enkelte europæer.

De seneste par år, har givet Europa nogle virkeligheds-erfaringer, der fortæller at  begrebet frisind, ikke er noget man skal pjatte med, - slet ikke når modparten er en repræsentant fra den isalmiske kulturkreds.

Personligt, er jeg fyldt med fordomme når det gælder den islamiske kulturkreds, jeg tror ikke disse tilrejsende islamister over en dørtærskel.

De har, og kommer med en hel anden dagsorden, der er gift for de vestlige demokratier. Derfor bør de have rejsepas hurtigst muligt!!!

Selvom den politiske ædruelighed er blevet en kende bedre de seneste par år, er der lang vej endnu.

Et godt eksempel var en ledende artikel i den kulturradikale avis The Independent i forbindelse med det hollandske valg fornylig. Her skrev London-avisen følgende den  22. november:

" - Trods sit mangeårige ry som tolerancens europæiske forpost er Nederlandene i de senere år blevet et klart mindre liberalt sted.

Siden mordet på antiimmigrations-aktivisten Pim Fortuyn i år 2002 har indvandrespørgsmål - især muslimske indvandrespørgsmål - domineret nederlandsk politik.

Indtil sidste weekend var der glædelige tegn på, at denne valgkamp ville bryde med dette deprimerende mønster, til fordel for et fokus på traditionelle økonomiske spørgsmål.

Men så - i sidste øjeblik - spillede den afgående regering ud med et forslag om at forbyde burka og lignende ansigtstilhylninger på offentlige steder, og atter kom islam øverst på dagsordenen.

Hvis meningsmålingerne taler sandt, ser vælgerne ud til at belønne dette kyniske skridt. Et forbud mod burkaer vil være tåbeligt - denne klædedragt bæres trods alt kun af et så ekstremt lille fåtal af landets muslimske kvinder, at den næppe kan siges at være presserende socialt problem.

Udfaldet af dette valg vil give svar på spørgsmålet om, hvorvidt Nederlandenes tilbagetog fra tolerancen skal vare ved."

Den gode lederskribent på The Independent skulle være noget mere varsom, med at dømme andre for at være intolerant.

Lederskribenten kan jo blot kigge ud af sit eget redaktør-kontor. Her vil udsigten være en kæmpe multi-etnisk by, hvor - frygten- er en del af hverdagen, - især dem, der er tvunget til at bruge Undergrundsbanerne i London.

Men det slipper redaktøren jo for, - han tager en London-taxi.

Kilde: Dagbladet Information. torsdag den 23. november 2006.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.