04.12.2006

Interview med bøddel i Saudi Arabien

Forfatter: Harry Vinter

Fremtidig ungdomsuddannelse i Danmark?

Interviewer: Skærer du hænder af, eller beskæftiger du dig kun med halshugninger?

Abdallah Al-Bishi: Ja, ja. Jeg straffer tyve ved at skære deres hænder af, ligesom jeg også af og til skærer den anden hånd eller et ben eller begge ben af, - sådan som det er foreskrevet i koranen.

Interviewer: Når du skærer lemmer af, foregår det så efter bedøvelse af den dømte, eller bliover det gjort uden bedøvelse som ved halshugning?

Abdallah Al-Bishi: Når jeg skærer den ene eller begge hænder af – eller et ben, så sker det kun med lokalbedøvelse.

Interviewer: Men den som skal halshugges, får ikke nogen form for bedøvelse, vel?

Abdallah Al-Bishi: Nej, han bliver overhovedet ikke bedøvet.

Sådan fortsætter interviewet, som om det var en tømrer, der blev udspurgt om sit håndværk.

Læs videre her: http://memri.org/bin/latestnews.cgi?ID=SD137406

Det er godt at blive klog af.

Det drejer sig om et håndværk, som måske om få år bliver en af ungdomsuddannelserne i Danmark!

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.