30.05.2019

Politiet gennemfører årets første kontrol i kioskmiljøet

Forfatter:

Aktionerne har til formål at komme organiserede, gentagne butikstyverier til livs.

Politiet gennemfører årets første kontrol i kioskmiljøet

Københavns Politi gennemførte tirsdag d. 7. maj ni kontrolaktioner i det københavnske kioskmiljø. Aktionerne er en del af et styrket koordineret myndighedssamarbejde mellem politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen. Et samarbejde, der har til formål at komme organiserede, gentagne butikstyverier til livs.ac

Gårdsdagens aktion i København blev gennemført for at afdække omfanget af videresalg af stjålne hælervarer såsom let-omsættelige varer som f.eks. alkohol, chokolade og kaffe og er den første af fem planlagte større, målrettede aktioner i kioskmiljøet i løbet af 2019.

"Det er selvsagt fuldstændig uacceptabelt og meget krænkende for butiksindehaveren, når han eller hun oplever, at der er folk, der bryder med de normer og regler, som vi andre lever efter. Derfor fokuserer vi nu indsatsen yderligere mod organiserede butikstyverier", siger Lars Mortensen, vicepolitiinspektør i Nationalt Efterforskningscenter, Rigspolitiet. 

Kontrollerne gennemføres af politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen og skal afdække, hvorvidt de udvalgte kiosker videresælger stjålne varer, generelt overholder reglerne og kortlægge behovet for yderligere tiltag på området. 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810