27.11.2006

En fjer i hatten for Per Stig Møller!!

Per Stig Møller en mester i det muliges kunst uden at sætte selvrespekten over styr.

Under Muhammed-krisen var der mange der påstod, at Morgenavisen Jyllands-Posten havde bragt Danmarks gode omdømme i miskredit mange år frem, ved at bringe de berømte Muhammedtegninger på forsiden af JP.

Et hylekor af undskylds-opportunister forsøgte at presse ministeriet Fogh Rasmussen til at bukke undskyldende overfor de islamiske lande, der på det tidspunkt, viste deres respekt for Danmark, ved at brænde Dannebrog og danske ambassader af.

Ministeriet Fogh Rasmussen stod fast, og dets udenrigsminister Per Stig Møller gjorde hvad han kunne for at holde skansen. Det har skabt respekt ude i den store verden.

Den 30. november mødes udenrigsministrene fra G8-landene i Jordan, for at diskutere demokrati i den arabiske verden med en lang række organisationer.

G8-udenrigsministrene, regnes for de særdeles tunge drenge.

De har besluttet sig for at invitere Danmarks begavede udenrigsminster med til mødet. Her får Per Stig Møller mulighed for at fortælle, hvor dybt begrebet ytringsfrihed er en del af demokratiet.

Invitationen til Danmarks udenrigsminister, understreger, at når et land står fast på sine demokratiske pricipper, aftvinger det respekt hos andre.

Fra Den Danske Forening, ønsker vi Per Stig Møller god rejse og et godt møde i Jordan.

Kilde:Nyhedsavisen/weekend den 25. november 2006.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.