26.11.2006

Hvem har nogen sinde hørt om muslimske terrorister??

Forfatter: HV

Spørgsmålet trænger sig på, efter at et australsk forlag har afvist at udgive en drøn-spændende ungdomsbog af forfatteren John Dale, fordi der optræder muslimske terrorister i den.
"Der er ingen skydevåben, ingen sex, ingen vulgær sprogbrug, ingen narko, ingen vold. Men fordi der optræder to arabisktalende personer, og fordi der er et plot, som involverer en muslimsk ekstremistgruppe, vil forlaget ikke trykke den", forklarer forfatteren.
Til gengæld har forlaget udgivet en bog, hvori terrorister fremstilles som uskyldige ofre for Vestens påståede fejltagelser, og en anden bog, hvori Jesus fremstilles som verdens første selvmordsbomber.
Forlaget forventer ikke at få vrøvl med nogen af den grund.

Læs hele historien i The Australien: http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,20867,20817548-16947,00.html

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.