29.07.2004

Kulturberigelse

Forfatter: Harry Vinter

Ikke mindst Det Radikale Venstre har bidraget til at gøre nattelivet (alt for) spændende

Efter at en gruppe muslimer onsdag morgen forsøgte at myrde en amerikansk udvekslingsstudent med knivstik, udtalte chefen for drabsafdelingen ved Københavns Politi iflg. Berlingske Tidende 29/7:

”Over en længere periode på 10 til 20 år er der næppe tvivl om, at
andengenerationsindvandrere har bragt knivene ind i nattelivet, hvilket er tydeligt i kriminalstatistikkerne”.

Den Danske Forening ser ikke anden løsning på problemet end massive hjemsendelser. Forsigtighedsprincippet skal gælde på dette område såvel som i miljøpolitikken. Enhver tvivl skal komme danskerne til gode.

Vi ønsker trygheden genindført i Danmark!

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.