20.11.2006

Påtrængende lovforslag, - også i Danmark!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Muslimske kvinder med slør og tørklæder giver Danmark fingeren.

  

I Holland, der for få årtier siden var et af Europa´s rigeste og mest forankrede lande, er situationen vendt til frygt og politisk afmagt overfor 30-35 års vanvittig indvandring.

Det er sket i et land, der er et af de områder i verden, hvor der er den højeste befolknings tæthed. Godt 16 millioner indbyggere, på 41.256 kvadratkilometer. Mindre end Danmark, med 43.069 kvadratkilometer.

Mordet på Theo van Gogh, var et chock for de hollandske politikere og medierne. Truslerne på andre politikere, og Ayaan Hirsi Ali, har nu fået politikerne til at indse det uholdbare ved den massive indvandring, hvoraf en stor del er muslimer. 

Det har fået minister for indvandring og integration Rita Verdonk, til at fremsætte et lovforslag om forbud mod slør, som dækker ansigtet.

Hertil siger Rita Verdonk:

"at denne type slør udvisker identiteten og derfor er en risiko for den offentlige orden og sikkerhed." 

Fremtrædende hollandske muslimer udtalte i forbindelse med præsentationen af lovforslaget i lørdags, " at det er alt for vidtgående, uigennemtænkt og en krænkelse af relligiøse rettigheder". Her har vi begrebet -  krænkelse - endnu engang. Hvad nu, hvis der bliver foretaget en forbrydelse af en  person man ikke kan genkende på grund af tilsløring.? Det vil utvivlsomt krænke retssikkerheden hos mange europæere.

Hvis ikke man kan klare at gå frit og frejdigt i det offentlige rum, må man blive hjemme i sine egne private områder. Det er på tide, at ministeriet Fogh Rasmussen, gør den hollandske regering følgeskab med dette nødvendige lovforslag.

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten søndag den 19.november 2006.  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810