16.03.2019

Censur genindføres.

Forfatter: Petter Mathisen, civ.ing.

Takket være FN og EU bliver den nu gradvist lusket ind igen

For 170 år siden blev censur afskaffet i Danmark. Takket være FN og EU bliver den nu gradvist lusket ind igen. Med trusler om kæmpebøder er sociale medier, Facebook m.fl., presset til at fjerne såkaldt hadtale, dvs. kritik af islam og muslimske migranter. EU har financieret udgivelse af en håndbog for journalister, der bl.a. giver retningslinier for, hvordan immigration og islam bør omtales positivt, og hvordan muslimske terroristers udsagn om. at de handler i islams navn, skal betvivles. For nylig underskrev statsministeren i Marrakesh en FN aftale, der sigter på at udskifte illegal immigration med legal immigration, og som opfordrer til financiel afstraffelse af medier, der omtaler migration negativt.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.