12.03.2019

Valget er et skæbnevalg

Forfatter: Poul Højlund

Skal Danmark styres fra moskeerne eller fra Folketinget?

Lad dig ikke narre! Partierne vil helst snakke udenom. Socialdemokraterne vil snakke pension, Venstre vil snakke sundhedsreform, de Konservative vil snakke grønt - og alle vil snakke klima. Snak, snak, snak.

Valget handler om indvandring, islam, demografi, Danmark, EU og Grundlov. Det er et skæbnevalg, uanset hvor meget politikerne prøver at snakke udenom.

Indvandringen til Danmark har været så voldsom, at antallet af danske nyfødte flere steder i landet er mindre end antallet af udenlandske nyfødte. Altså et flertal af udenlandske nyfødte. Lyngby—Tårbæk kommune er blot et af flere eksempler, hvor der i 2018 var flere nyfødte med udenlandsk baggrund end danske nyfødte.

Hvis man fremskriver udviklingen, vil det alt andet lige ske for hele landet om 22 år. Derefter vil danskerne for tid og evighed blive et mindretal i eget land. Så er det for altid sket. Det Danmark, der har overlevet som vores hjemland i tusinder af år, bukker under. Det kan vi takke politikerne for. De har ikke forvaltet deres allervigtigste opgave: At passe på Danmark.

Siden sidste valg – dengang Løkke lovede straksopbremsning – er gruppen med ikke-vestlige indvandrere og efterkommere steget med næsten 70.000. Esbjerg har 72.000 indbyggere og er landets femte største. På de 3½ år, der er gået siden sidste valg, har politikerne altså ’importeret’ en by på størrelse med Esbjerg.

I alt er der nu en halv million indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i Danmark. Det svarer til indbyggertallet i Århus, Odense og Kolding – tilsammen vel at mærke. Og så er 3. generation ikke engang talt med.

Mellem hver syvende og hver ottende i Danmark er allerede i dag ikke-dansk i betydningen ’har danske rødder’. Hver tolvte har ikke-vestlige rødder.

Danmarks Statistik har en prognose, der rækker frem til 2060, altså fire årtier fra nu. På det tidspunkt vil hver fjerde indbygger i Danmark være enten indvandrer eller efterkommer i første led. Altså hver fjerde.

Den situation er så alvorlig, at alle beskyldninger om fremmedhad og racisme må standse. Tallene lyver ikke, og de kan ikke benægtes. Sådan ser virkeligheden ud i Danmark op til det valg, som er sidste chance for at vende udviklingen.

Nye Borgerlige har de tre ufravigelige krav for at pege på en statsminister: Asylstop, kriminelle udlændinge ud af landet og selvforsørgelse for alle udlændinge senest efter to år i landet. Målet er helt klart: Indvandringen skal ikke alene standses, der skal også ryddes op efter de sidste årtiers indvandring, og vi skal have vendt strømmen, så vi får en nettoudvandring af de udlændinge, der ikke vil Danmark noget godt.

Det er derfor, det er et skæbnevalg. Det er Danmarks og danskernes skæbne, der er på spil.

(Først bragt i Nordjyske 9/2 2019)

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810