10.03.2019

Valget er et skæbnevalg

Forfatter:

Politikerne vil hellere snakke om vejret end om Danmarks fremtid

I Nordjyske 9/3 skrev Poul Højlund bl.a.:
"Lad dig ikke narre! Partierne vil helst snakke udenom. Socialdemokraterne vil snakke pension, Venstre vil snakke sundhedsreform, de Konservative vil snakke grønt - og alle vil snakke klima. Snak, snak, snak.
Valget handler om indvandring, islam, demografi, Danmark, EU og Grundlov. Det er et skæbnevalg, uanset hvor meget politikerne prøver at snakke udenom.
Lyngby—Tårbæk kommune er blot et af flere eksempler, hvor der i 2018 var flere nyfødte med udenlandsk baggrund end danske nyfødte.
Hvis man fremskriver udviklingen, vil det alt andet lige ske for hele landet om 22 år. Derefter vil danskerne for tid og evighed blive et mindretal i eget land... Det kan vi takke politikerne for. De har ikke forvaltet deres allervigtigste opgave: At passe på Danmark.
Det er derfor, det er et skæbnevalg. Det er Danmarks og danskernes skæbne, der er på spil."

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Fakta om indvandringen