05.03.2019

AfD toner rent flag – repatrieringer nu!

Forfatter: SLJ

Europas fremtid – Remigration i stedet for masseindvandring

AfD, det største tyske oppositionsparti i Forbundsdagen, viste fredag d. 1. marts på dets Facebook-side en plakat med en flyvinge med teksten:  Europas fremtid – Remigration i stedet for masseindvandring

I den ledsagende tekst til plakaten hedder det: Ikke omfordelingsprogrammer for flygtninge til Europa er tidens løsning, men det modsatte. Både i Tyskland og i resten af Europa skal remigrationsprogrammer i størst muligt omfang iværksættes.

EU og nationalstaterne opfordres til efter australsk forbillede at indgå aftaler med tredjelande om at modtage afviste asylansøgere, som ikke kan udvises til deres hjemlande.

AfDs co-formand, professor Dr. Jörg Meuthen, twittede selv samme dag: ”Nu må det være tid til en virkelig national kraftanstrengelse i form af repatrieringer, repatrieringer og endnu engang repatrieringer.”

SLJ, 3. marts 2019

talerne fra Folkefesterne 2014-2018